S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.
Ok

+421 911 999 084 / obchod@mkb.sk


Našli ste lepšiu cenu na inom

e-shope? Napíšte nám!

Individuálne zľavy pri väčších

objednávkach, zaslať dopyt na

obchod@mkb.sk

DOPRAVA ZADARMO

Pri objednávkach nad 200 EUR

doprava kuriérskou službou DPD zadarmo.




» GDPR

Podmienky spracúvania osobných údajov pre účely marketingu,
zasielania akcií a noviniek prevádzkovateľom

Zakliknutím súhlasu so spracúvaním osobných údajov udeľujete prevádzkovateľovi ako dotknutá osoba svoj dobrovoľný a výslovný súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov v zmysle §13 ods. 1 písm. a) zákona č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „Zákon“) a čl. 6 ods. 1 písm. a) nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) 


Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom emailu obchod@mkb.sk
(alebo telefonicky na čísle +421 911 999 084, písomne,
zaslaním požiadavky na adresu prevádzkovateľa).
Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním.

Totožnosť a kontaktné údaje prevádzkovateľa

Prevádzkovateľom Vašich osobných údajov je spoločnosť:
Obchodné meno: MKB Plus s. r. o.
So sídlom: Nová 4432/8, 031 01 Liptovský Mikuláš
IČO: 54310270
Spoločnosť zapísaná v OR SR Okr. súdu Žilina, odd. Sro, vl. číslo 78751/L
(ďalej len "Prevádzkovateľ")

Kontaktné údaje Prevádzkovateľa:
email: obchod@mkb.sk
tel. Číslo: +421 911 999 084

Doplňujúce informácie o spracúvaní Vašich osobných údajov podľa § 19 a §20 Zákona 
a čl.13 a 14 Nariadenia nájdete na stránke:
www.mkb.sk/informacie.html


Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 23.02.2022.

Vytvorené systémom www.webareal.sk

OWViNGIyO