S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Našli ste lepšiu cenu na inom
e-shope?

Napíšte nám a my Vám ju dáme!*

*vzťahuje sa len na SK oficiálnych predajcov

            AKCIA

HD NEWS: November-December


Katalóg a cenník náradia

Cenník Náradie 2020.xlsx

Katalóg a cenník príslušenstva

Cenník Príslušenstva 2020.xlsx

 








 


Informácie » GDPR

Podmienky spracúvania osobných údajov pre účely marketingu,
zasielania akcií a noviniek prevádzkovateľom

Zakliknutím súhlasu so spracúvaním osobných údajov udeľujete prevádzkovateľovi ako dotknutá osoba svoj dobrovoľný a výslovný súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov v zmysle §13 ods. 1 písm. a) zákona č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „Zákon“) a čl. 6 ods. 1 písm. a) nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) 


Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom emailu obchod@mkb.sk
(alebo telefonicky na čísle +421 911 999 084, písomne,
zaslaním požiadavky na adresu prevádzkovateľa).
Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním.

Totožnosť a kontaktné údaje prevádzkovateľa

Prevádzkovateľom Vašich osobných údajov je spoločnosť:
Obchodné meno: MKB WERKE plus, s. r. o.
So sídlom: Nová 4432/8, 031 01 Liptovský Mikuláš
IČO: 36 667 498
Zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu: Žilina, Vložka číslo: 17936/L
(ďalej len "Prevádzkovateľ")

Kontaktné údaje Prevádzkovateľa:
email: obchod@mkb.sk
tel. Číslo: +421 911 999 084

Doplňujúce informácie o spracúvaní Vašich osobných údajov podľa § 19 a §20 Zákona 
a čl.13 a 14 Nariadenia nájdete na stránke:
www.mkb.sk/informacie.html


Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 9.8.2018.

NDQ0MTA5M